Muzsikáló Hangjegyek
  
Nyári Zenei Táborok
iskolásoknak

Lorem ipsum

Zenés-Színjátszó tábor

Időpont: 2019. Június 24 - 28.
Helyszín: 2120 Dunakeszi, Hunyadi u. 114.
Részvételi díj: 25.000 ft./hét 
                                      (testvérpároknak 10% kedvezmény)

A tábor alapvető célja, hogy a nyári szünidő alatt a gyerekek hasznosan,  jó hangulatú, alkotói közösségben tölthessenek el egy hetet.  A kis létszám (max.15 fő) teremti meg a családias hangulatot. Minden gyermekre maximális figyelmet tudunk fordítani.
A zenés-színjátszó táborban a gyerekek lehetőséget kapnak arra, hogy kipróbálják magukat egy-egy apró szerep, karakter megformálásában. Alap szinten tanulnak beszéd, - és énektechnikát is. 
A foglalkozások fő tevékenysége a drámajátékra és kapcsolatépítő feladatokra épül. A megtanult dalok köré a drámajáték egyes feladatainak segítségével egy történetet raknak össze a gyerekek, amit a tábor végén a kézműves foglalkozások keretében elkészített kellékek segítségével be is mutatnak a szülőknek.

Igény szerint a hangszeres tábor hangszereinek  kipróbálására is van lehetőség.A tábori idő fő tevékenységi formája azonban a játék. Számos társasjáték, kreatív játék, kézműves lehetőség, udvari játék, fürdés áll a gyerekek rendelkezésére.
Minden nap az ebéd időt csendes pihenő követ, mely alatt a gyerekek meghallgatnak egy mesét, majd halk klasszikus zene alatt vagy alszanak, vagy csak csendben lefoglalják magukat. 

Hangszeres tábor

Időpont: 2019. Július 15 - Július 19.
​Helyszín: 2120 Dunakeszi, Hunyadi u. 114.
Részvételi díj: 25.000 ft./hét
​                           
(testvérpároknak 10% kedvezmény)

A tábor alapvető célja, hogy a nyári szünidő alatt a gyerekek hasznosan, egy jó hangulatú, alkotói közösségben tölthessenek el egy hetet. A kis létszám (max. 15 fő) teremti meg  családias hangulatot. Minden gyermekre maximális figyelemet tudunk fordítani.
A rendelkezésre álló hangszerek minegyikét ki lehet próbálni (sőt, "kötelező"), de a tábor végén a szülőknek tartott kis bemutatón mindenki az általa leginkább megkedvelt hangszeren mutathatja meg , amit a tábor ideje alatt tanult. Választható hangszerek: zongora, hegedű, gitár, furulya (ebben az esetben, higiéniai okoból saját hangszer szükséges), ritmus hangszerek, hangszer különlegességek.


Mindkét  tábori idő fő tevékenységi formája azonban a játék. Számos társasjáték, kreatív játék, kézműves lehetőség, udvari játék, pancsolási lehetőség áll a gyerekek rendelkezésére.
Minden nap az ebéd időt csendes pihenő követ, mely alatt a gyerekek meghallgatnak egy mesét, majd halk klasszikus zene alatt vagy alszanak, vagy csak csendben elfoglalják magukat. 
A napi 3x-i étkezés tízóraiját és uzsonnáját a gyerekek maguk készítik, tábori napos segítségével.
Tízórai: gyümölcs, Uzsonna: valamilyen szendvicskrémes kenyér és zöldség. Az ebédet a Pléh csárdából rendeljük.
Napirend:
8.00-9.00: érkezés
9.00 -10.00:​
- csoportos foglalkozás
​- készségfejlesztés
- különböző drámajátékok/daltanulás/egyéni hangszeres foglalkozások
10.00 - 10.30: tízórai
10.30 - 12.00:
- helyzet gyakorlatok/egyéni hangszeres foglalkozások
-  gyakorlás
-  játék
- szabadfoglalkozás
12.00 - 12.45:
ebéd
12.45 . 13.00: készülődés a csendes pihenőre
13.00 - 14.00: csendes pihenő
- meseolvasás
- zenehallgatás
14.00 - 15.30: szabadfoglalkozás
- kézműveskedés
- különböző játékok
- jó idő esetén fürdés
- főleg a hangszeres táborban ici-pici irányított gyakorlás (max. 5 perc)
15.30 - 16.00: uzsonna
16.00 - 17.00: ha valamelyik gyermek nem tud még hazamenni a tábori idő végén, lehetőség van arra, hogy  felügyelet mellett várja meg a  szülőket.​

Az űrlapot sikeresen elküldted!
Az űrlapot sikeresen elküldted!